Despre noi

formatie muzica live brasovFormaţia „Rapsodia” din Braşov s-a înfiinţat în anul 2002 din dorinţa de a transmite publicului cât mai multe trăiri și sentimente prin mesajul muzicii, pătrunzând în mintea celor care ne ascultă cu dorinţă şi convingere.

Componenţa formaţiei este:

  • Aurel Iftinca – vioară clasică şi electronică
  • Traian Goga – saxofon alto şi sopran
  • Mircea Iosif – clape, solist vocal (muzică usoară), clarinet
  • Gelu Gozgar – acordeon
  • Ştefan Bărbătei – solist vocal (folclor)

Formaţia „RAPSODIA” Braşov vă oferă muzică live pentru toate evenimentele: nunţi, botezuri, cununii civile, aniversări, etc.

La o nuntă cea mai importantă este atmosfera, ritmul impus de formaţie, melodiile alese, felul in care gândim petrecerea, toate işi pun amprenta asupra evenimentului dumneavoastră. Suntem bucuroşi să vă adunăm în jurul cantecului la fiecare ocazie specială, bucurie ce face ca muzica noastră să sune de când intră primul invitat și până când cel din urmă închide uşa.

Repertoriul formaţiei „RAPSODIA” Braşov nu este unul fix, ci unul dedicat evenimentului, organizatorilor şi cel mai important auditoriului. În cadrul oricărui eveniment sunt abordate cu cel mai mare profesionalism aproape toate genurile muzicale existente chiar și cele impuse de obiceiurile locale.

Vă oferim un program complex care cuprinde muzică populară din toate zonele ţării, muzică de petrecere, dansuri şi jocuri populare specifice anumitor zone folclorice cu tradiţii, precum şi momente de virtuozitate instrumentală clasică şi folclorică. Foarte bogat este şi repertoriul de muzică uşoară românească şi internaţională, mai veche sau mai nouă, interpretată atât vocal, cat şi instrumental.

Baza activităţii noastre este constituită de absolvirea şcolilor de muzică şi de peste 20 ani de experienţă în domeniu.

Pentru că muzica este o parte importantă din viaţa noastră noi vă putem face un eveniment de neuitat! Dacă optaţi pentru serviciile noastre, vă rugăm să o faceţi din timp. Suntem la distanţa unui apel telefonic de dumneavoastră.

Sperăm că site-ul nostru să vină în sprijinul celor care doresc o formaţie profesionistă pentru nunţi, botezuri, aniversări, banchete sau orice alt eveniment.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.