Formație evenimente

formatie evenimente brasovRapsodia, un nume melodios pentru o interpretare muzicală variată, un nume care poate fi imaginea în oglindă a ceea ce înseamnă formație nuntă Brașov. Suntem prezenți la toate evenimentele la care cântecul, jocul și voia bună se împletesc și se completează într-o senzație de bucurie imensă. Cântăm live, atât instrumental cât și vocal, toate genurile muzicale, muzica noastră este ecoul dorinței publicului.

La o nuntă sunt multe lucruri care încântă și rămân în amintirea participanților. Din momentul în care au pășit în sala de evenimente, muzica este cea care îi alintă sau îi antrenează în dans și voie bună. Muzica este ca sarea din bucate și trebuie să se plieze pe sufletul auditoriului, indiferent de zona sau zonele din care acesta vine. Muzica populară, dansurile și jocurile tradiționale, muzica de petrecere sau muzica usoară sunt baza repertoriului nostru vocal-instrumental.

Suntem o formație care animă evenimente, care vă trezește simțurile și vă gâdilă tălpile picioarelor la nunți, botezuri, cununii civile, aniversări, banchete și petreceri private. Pregatiți-vă papucii de dans, cu noi nimeni nu rămâne pe scaune!

Servicii oferite:

    • Program complex de muzică live pentru orice fel de eveniment (nuntă, botez, aniversare, banchet), acesta cuprinzând muzică populară din toate zonele ţării, muzică de petrecere, dansuri şi jocuri populare tradiţionale, muzică uşoară românească sau internaţională, hit-uri mai vechi sau mai noi.
    • Asigurăm la cererea clientului „lăutari acasă” completând obiceiurile dinaintea evenimentului (gătitul miresei, bărbieritul mirelui).

Asigurăm la cerere:

  • DJ profesionist;
  • Sonorizări profesionale cu echipamente de înaltă calitateale a unor mărci consacrate;
  • Lăutari doar pentru mersul acasă;
  • Program artistic de 1 oră ce include program folcloric vocal şi de virtuozitate instrumentală, violonist şi saxofonist;
  • Decoraţiuni evenimente.

Formația “Rapsodia” Brașov adună an de an piese noi și vechi în repertoriul său. Suntem “culegători” de folclor și, în același timp, redăm cu virtuozitate melodii noi de orice gen muzical. Formația de nuntă “Rapsodia” Brașov este atentă la dorințele mirilor și a invitaților acestora. Înainte de nuntă discutăm și stabilim ce genuri muzicale se doresc în cadrul evenimentului, care este melodia cu care tinerii proaspăt căsătoriți vor deschide dansul oficial, ce gen muzical să primeze, ce melodii pot asculta invitații în timpul pauzelor etc. Pe tot parcursul evenimentului suntem atenți la ce gen muzical reacționează invitații dumneavoastră cel mai bine, vom face în așa fel încât ringul de dans să fie mereu plin și nunta dumneavoastră să fie o amintire frumoasă.

Indiferent de natura evenimentului, muzica live este apreciată și aduce un plus de valoare. Fie că vorbim despre muzica populară, fie că vorbim despre hit-uri ale muzicii ușoare românești sau internationale mai vechi sau mai noi, formația “Rapsodia” Brașov are în repertoriu melodii pentru fiecare invitat, indiferent de vârstă sau de zona țării de care acesta este legat sufletește.

Românilor le place să petreacă, iubesc muzica și dansul, au ritmul în sange. Prin melodiile alese ținem ritmul si ne asigurăm că voia bună este la ea acasă.

Pentru mai multe informaţii sau rezervări contactaţi-ne telefonic sau pe adresa de email, click aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.